DAGS FÖR FEST & LEK PÅ UdGK

Vi i festkommittén har planerat in tre tillfällen i sommar för oss medlemmar att umgås och njuta av god mat o dryck. Dessutom har vi lite roliga och annorlunda tävlingar inplanerade. Tävlingarna kommer att genomföras i två-mannalag, där vi lottar samman en hög- och en låghandikappare. Puttning är huvudtemat, men annat kan förekomma. Var och en som deltar får en personlig poäng/score, vid varje tillfälle. Det kommer alltså att bli i form av en ”turnering” med en leader-board, där segraren/rna koras när alla delmoment genomförts.

Mat o dryck kommer att ordnas till subventionerat pris.

De datum Du bör boka in är lördag 18 juni och onsdag 13 juli , finalens datum återkommer vi med. Preliminär tid är samling från kl. 17. Exakta detaljer följer närmre inpå resp. tillfälle, men anmäl gärna intresse redan nu via länken: https://forms.gle/tCjAAk3HBUatN2pZ7