Torsdagsgolfen H55 + D50 2015

Agne Andersson 2015 års segrare i seniorernas torsdagsgolf!
Ta del av resultat och analyser.

Seniorernas torsdagsgolf, H55 + D50, vanns av 2015 av Agne Andersson. Mer jämnt än det var i år kan det näppeligen bli.  Efter totalt 17 omgångar (varav de 7 bästa resultaten räknas) och 520 slag netto, vinner Agne, 1 slag före Lars Darle och 3 slag före Jan H Ekelund!

2015 års torsdagstävling, H55 + D50, avgjordes i går, torsdagen den 24 september 2015 i riktigt busväder. Vår genomsympatiske gamla Degerfors IF ikon Agne Andersson, stod i år som vinnare av årets torsdagsgolf, med totalt 520 slag och fick med sig hem ”vandringspokalen”, förre golfaren och numera träsnidaren Per-Åke Skoghammars häftiga trästatyett. Tvåan Lars Darle hade 521 och trea Jan H Ekelund 523 slag. Jämnt värre som sagt. ;-) Agne fick i sedvanlig ordning mottaga statyetten i samband med den sedvanliga prisutdelningen och gemensamma lunchen efter avslutad tävling. I vanlig ordning en riktigt god lunch som Sara fått till.

Tyvärr var detta det sista vi fick avnjuta från henne och Joakim och Lena Biehl. Kombinationen Bowlinghallen + golfrestaurangen blev väl mycket jobb. Avtackning av Thryggve Engström gav Sara mycket välförtjänta blommor!

Sten-Inge Olsson som haft huvudansvaret för årets tävlingar, har dessutom bidragit med intressant statistik från årets torsdagsgolf:

Totalt antal deltagare: 64
Totalt antal starter: 411
Totalt antal slag: 33889 slag
Största startfält: 37 deltagare vecka 30.

Inte illa! Här är säkert övriga värmländska golfklubbar inte så lite avundsjuka. ;-) Vår torsdagsgolf för H55 och D50 har, som vi deltagare mycket väl vet, varit mycket uppskattad under åtskilliga år och inte minst i år. Hela 411 starter en säsong som denna, där det klassiska om att ”sommaren i år inföll på en torsdag”, tyvärr passar väl in. :-(  Och totalt har slagits 33889 slag! Även om här råkar ingå ett antal pliktslag, så visar detta på att torsdagsgolfen samtidigt är ett mycket bra slag för folkhälsan.

Här nedan en resultatlista:

Ud GK Torsdaggolfen H55 D50 2015 resultat

Uppdaterad: 07 JUN 2016 21:38 Skribent: Stig Pettersson

.

OBS! Du känner väl till att förstoringsglaset uppe till höger utgör en sökfunktion. Där kan du söka på person eller annat  ...

Besökare på sidan

Free track counters

Postadress:
Uddeholms GK - Golf
Risäter 20
68393 Råda

Besöksadress:
Risäter 20
68393 Råda

Kontakt:
Fax: +4656360017

Nedan kan ni se våra sponsorer, som vi är mycket stolta över.
De utgörs av företagare som haft tradition att stötta vår klubb
och samtidigt kontinuerligt besöka banan med både kunder
och medarbetare.

Hålsponsorer